Frirumsdebatten

Frirumsdebatten er et debatformat, med nogle lidt andre spilleregler, end en traditionel debat. Debatten giver plads til uenighed, tvivl, refleksion og løsninger. Ønsker du at holde en frirumsdebat, kan du finde en debatpilot til at lede debatten. Er du selv uddannet debatpilot kan du finde materialer til din forberedelse.

Hvad er en frirumsdebat?

En Frirumsdebat er en samtale mellem to debattører, der er uenige om et emne. Frirumsdebatten giver plads til uenigheden med det formål at gøre os klogere gennem refleksion, tvivl og anerkendelse. Læs mere om debatformatet, før du beslutter, om du vil arrangere en Frirumsdebat.  

Find en debatpilot

Ønsker du at afholde en frirumsdebat, så skal du have en uddannet debatpilot til at lede debatten. Her kan du finde en oversigt over de debatpiloter, som har gennemgået Frirummets debatpilotuddannelse, og som gerne vil kontaktes. 

Materiale til debatpiloter

Her finder du materialer fra debatpilotuddannelsen, som du kan bruge til at planlægge din Frirumsdebat. Find for eksempel drejebøger til frirumsdebatter, øvelser, skuffespørgsmål, opfølgende spørgsmål med mere.