Find en debatpilot

Har du en idé til en Frirumsdebat, kan du booke en debatpilot til at facilitere og forberede debatten.

Der er uddannede debatpiloter i hele landet. Debatpiloterne har typisk øvrig erfaring fra skoler, medier, institutioner eller andre samfundsinvolverede organisationer, og nogle har specialiseret sig i bestemte emner. Det kræver en grundig, professionel forberedelse at lede en Frirumsdebat. Kontakt derfor din debatpilot i god tid, så både debatpilot og debattører kan forberede sig bedst muligt. 

 

 

Anna Ravn
Skribent for SEIN
Har faciliteret Frirumsdebatter i samarbejde med bl.a. Politiken og ungdomsorganisationen SAGA. Arbejder for at give unge en stemme i demokratiet. Har bl.a. arbejdet med emner som den hårde tone på nettet, frivillighed og demokrati og vil også gerne udfordres på andre emner.
Frederikke Dybdahl
Studiekoordinator og lektor v. VIA Pædagoguddannelsen Ikast
Jacob Eriksen
Journalist på Politiken
Jacob er til dagligt journalist på Politiken. Han har erfaring som moderator. Jacob bor i København.
Linda Olsen
Journalist og kriminolog
Brænder for konstruktiv journalistik og den demokratiske samtale. Har kurateret indhold på Folkemødets Hovedscene samt Fællesscene. Har haft et fellowship hos Constructive Institute. Bor på Bornholm, men kommer også gerne til andre dele af landet.
Mikkel Stausbøll
Danskunderviser, VIA University College Aarhus
Mikkel har arrangeret og været debatpilot på flere Friumsdebatter. Han har derudover arbejdet med undervisning og formidling.
Peter Jørgensen
Biblioteksmedarbejder
Arbejder på Gellerup Bibliotek med særlig fokus på samarbejder, deltagelse og demokrati.
Rasmus Seistrup
Forstander på Skibelund Gymnastik- og Idrætsefterskole, konsulent og coach
Er uddannet debatpilot, og hjælper gerne med at gennemfører en eller flere frirumsdebatter, blandt andet med emner som uddannelse, demokrati, ledelse m.m.
Sanne Krause
Lærer på Skibelund Gymnastik - og Idrætsefterskole
Jeg har en diplom i ledelse og konfliktcoachuddannet. Jeg har ledet debatter igennem en del år for frirummet fx på Kulturmødet Mors og i forbindelse med folketingsvalget i 2022. Jeg interesserer mig for den politiske dagsorden, kunst og kultur, men har ledet debatter om alt fra valgretsalder til klimapolitik og kongehuset. Jeg er bosat i Århus men flytter mig gerne for en god debat.
Sanne Wiedemann
Skoleleder på Amager Lilleskole
Har arrangeret og været debatpilot på flere Frirumsdebatter, blandt andet med emner som klima, atomkraft, uddannelse og samfundsøkonomi.
Sara Bindeballe
Biblioteksmedarbejder på Dokk1/Hovedbiblioteket i Aarhus
Arbejder med bl.a. demokrati, debat- og samtalearrangementer. Især optaget af debatter inden for kultur, værdier, ytringsfrihed, køn og identitetspolitik.
Signe H. Damkjær
Journalist og kommunikationskonsulent, Højskolernes Hus.
Med dybe rødder i folkeoplysningen og som tidligere kommunikationsmedarbejder i Frirummet, er jeg meget optaget af den demokratiske samtale. Jeg er åben for at lede Frirumsdebatter om stort set alle emner. Jeg holder også gerne oplæg om Frirummet og Frirummets tankegang og erfaringer.
Simon Nielsen
Viceforstander på dagshøjskolen Kompetencehuset i Aarhus
Læreruddannet fra Den frie Lærerskole. Interesserer sig generelt for samfundsforhold, men er åben overfor debatemner.
Stinne Kragh Poulsen
Viceforstander Himmerlands ungdomsskole
Jeg blev uddannet debatpilot i 2017 og har arrangeret og styret flere debatter, bla på biblioteker, på Folkemødet mm. Jeg er især optaget af samfundsforhold, politik, kultur og klima, men jeg er åben for det meste. Jeg hører hjemme i det Nordjyske, men har styret debatter mange steder i Danmark.
Theis Scherfig
Højskolelærer på Uldum Højskole
Underviser blandt andet i faget Bryd Ekkokammeret - et debatfag der handler om at undgå polarisering og møde dem vi er mest uenige med. 
Tine Dalskov
Lærer på Tølløse Slots Efterskole
Tine har arrangeret og styret flere Frirumsdebatter. Hun er særligt optaget af ungeinddragelse.