Book en debatpilot

Har du en idé til en Frirumsdebat, kan du booke en debatpilot til at facilitere og forberede debatten. Frirummet formidler gerne kontakten til debatpiloter, der alle har gennemgået Frirummets debatpilotuddannelse.

Der er uddannede debatpiloter i hele landet. Debatpiloterne har typisk øvrig erfaring fra skoler, medier, institutioner eller andre samfundsinvolverede organisationer, og nogle har specialiseret sig i bestemte emner. Det kræver en grundig forberedelse af lede en Frirumsdebat. Derfor har vi sat et fast honorar på 5000 kroner til debatpiloten.

Kontakt Frirummet, hvis du vil i forbindelse med en debatpilot. 

I listen nedenfor kan du læse om nogle af vores debatpiloter. Vi er ved at bygge listen op, så der er langt flere debatpiloter, end dem du ser her. Er du debatpilot, så send os gerne et godt billede og dine kontaktinformationer, så du kan komme med på listen.

 

Anna Ravn
Skribent for SEIN
Anna studerer på Journalisthøjskolen, har gået på Politikens Debattør- og Kritikerskole. Anna har faciliteret Frirumsdebatter i samarbejde med bl.a. Politiken og ungdomsorganisationen SAGA. Anna arbejder for at give unge en stemme i demokratiet. Hun har tidligere beskæftiget sig med emner som den hårde tone på nettet, frivillighed og demokrati og vil også gerne udfordres på andre emner.
Mikkel Stausbøll
Læringsmedarbejder Viborg Bibliotekerne
Mikkel har arrangeret og været debatpilot på flere Friumsdebatter. Han har derudover arbejdet med undervisning og formidling.
Tina Dransfeldt Christensen
Ekstern lektor Roskilde Universitet
Institut for Kommunikation og Humanistisk Videnskab
Tine Dalskov
Lærer på Tølløse Slots Efterskole
Tine har arrangeret og styret flere Frirumsdebatter. Hun er særligt optaget af ungeinddragelse.
Jacob Eriksen
Journalist på Politiken
Jacob er til dagligt journalist på Politiken. Han har erfaring som moderator. Jacob bor i København.
Thomas Gam Nielsen
Journalist ved TV2 Østjylland
Thomas har været moderator til borgermøder og har desuden erfaring som oplægsopholder om borgerdialog via sociale medier og som dirigent til store landsmøder. Han har tidligere været redaktør på Vollsmose Avisen og begyndte sin journalistiske karriere på det engelsksproget dagsblad Phnom Penh Post i Cambodja.
Sanne Wiedemann
Skoleleder
Hillerød Lilleskole

Frirumsdebatten - en anderledes debatform

Frirumsdebatten er en samtale mellem to debattører, der er uenige om et emne. 
Frirumsdebatten giver plads til refleksion, tvivl og anerkendelse, og gør deltagere klogere på baggrunden for de forskellige standpunkter. 
Frirumsdebatten peger fremad og finder initiativer til løsninger.