fbpx

Frirummet inviterer til Debatpilotuddannelse

 

Vil du være med til at styrke vores demokrati og offentlige debat? Så sæt kryds i kalenderen i november, hvor Frirummet tilbyder en gratis todages Debatpilotuddannelse til lærere, forstandere eller andre med tilknytning til højskoler, friskoler eller efterskoler.

På Debatpilotuddannelsen bliver du undervist i Frirumsdebatformen, og du lærer om spørgeteknikker, personlig autoritet, kunsten at afbryde respektfuldt samt at skærpe præmisser. Du får også inspiration og idéer til, hvordan skolen kan involveres i lokale partnerskaber, der vinder genklang i lokalsamfundet og trækker borgerne til.

Uddannelsen giver dig værktøjerne til at facilitere din egen debat, og du bliver klædt på til at afholde Frirumsdebatter på skolen, hos en lokal samarbejdspartner, i naturen eller online. Under hele uddannelsen arbejder du med en konkret debat, som du efterfølgende kan invitere til og afholde.

 

Debatpilotuddannelse #14

Dato: Den 9. – 10. november

Sted: på Fyn (nærmere placering følger).

Vi starter kl. 9 om mandagen og slutter ca. kl. 16.30 om tirsdagen.

 

Tilmelding og spørgsmål sendes til emil@frirummet.org.

Frirummet sørger for, at uddannelsen bliver afviklet i overensstemmelse med myndighedernes retningslinjer for corona.

Frirummets Debatpiloter

 

Frirummet har uddannet mere end 210 Debatpiloter, der er spredt ud over hele Danmark. Debatpiloterne er enten tilknyttet en højskole, en friskole eller en efterskole, og nogle skoler har mere end en Debatpilot tilknyttet.

Vil du gerne stable en Frirumsdebat på benene, men mangler du en Debatpilot? Så kontakt Frirummets sekretariat her.